Inici COMARQUES Club Bàsquet Vinaròs Cervol rep equipament esportiu del seu patrocinador BigMat

Club Bàsquet Vinaròs Cervol rep equipament esportiu del seu patrocinador BigMat

179

Uns quants clubs seleccionats han rebut material per més de 900 euros: un joc de samarreta, pantalons i calcetins per a cada jugador.

Construyendo en equipo”, la major operació europea de patrocini d’esport aficionat es llança en els 7 països on actua Bigmat Internacional en la qual participa en Club Básquet Vinaròs Servol

BigMat, ha començat a distribuir l’equipament gratuït als 80 clubs de bàsquet de categoria juvenil en la Península Ibèrica -15 d’ells a Portugal- seleccionats dins del programa de patrocini “Construyendo en equipo”, que arribarà a 1.300 joves federats.
Els clubs triats rebran un equipament complet gratuït per a cada equip composta de samarreta, pantalons i mitjanes per cada membre d’aquest, valorades en més de 900 euros cadascuna sent el Vinaròs un dels seleccionats.

El projecte “Construyendo en equipo”, forma part de la major operació europea de patrocini d’esport aficionat, i es llança en els 7 països on actua el Grup BigMat Internacional, al qual pertany BigMat Ibèria, que opera a Espanya i Portugal.
Des del Club agraïm participar en aquesta iniciativa internacional i el foment del nostre esport entre els joves.

Article anteriorEl llargmetratge “Sturmaz” commemora amb èxit el desé aniversari de la seua estrena
Article següentRitual Halloween de Magia Blanca