Inici PREMSA VALENCIANA Ciudadanos i PVI es queden a l’oposició, deixant sols dues opcions de...

Ciudadanos i PVI es queden a l’oposició, deixant sols dues opcions de govern

997

Després de les rodes de premsa d’aquesta setmana, el Partit de Vinaròs Independent (PVI) i Ciutadanos Vinaròs, han anunciat que es quedaran els propers 4 anys a l’oposició.


El PVI va prendre la decisió en assemblea de partit amb una àmplia majoria 30 vots a 4. La seua cap de llista Maria Dolores Miralles, va reconéixer que han tingut diverses reunions amb el PSPV i que a nivell programàtic hi havia molts punts en comú, però la decisió d’entrar a governar era una qüestió a decidir per part de l’assemblea de partit, que ha optat per continuar en l’oposició. També va assenyalar que “farem una oposició constructiva, i sabem que tenim molts punts en comú amb els socialistes. Si ens escolten i no ens menystenen, ens tindran al costat, perquè el nostre objectiu és treballar per Vinaròs i l’única manera de fer-lo és anar tots a l’una en tot el que considerem positiu per al nostre municipi”.

Ciutadanos Vinaròs, amb el seu cap Manuel Herrera, va assenyalar que han mantingut reunions de programa amb els socialistes, sense aprofundir en altres aspectes.

Tant Miralles com Herrera van deixar ahir molt clar que la seua intenció en aquesta legislatura és rebaixar la crispació del passat mandat i fer una oposició constructiva, donant suport a tot allò que siga positiu per a la ciutat.

Amb tot això, només hi ha dues opcions de govern a Vinaròs fins que es faiga públic el proper dissabte. Una és la renovació del tripartit PSPV-TSV i Compromís, i una altra un govern a 10 de PSPV i TSV. Compromis havia de decidir a últimes hores de la vesprada del dimecres, el seu posicionament respecte a si entrar o no, a formar part de l’equip de govern, sospesant tot l’esdevingut després de la dimissió del qual era el seu candidat a l’alcaldia. Si decideixen entrar, hauran de reunir-se el divendres amb els socialistes i negociar un acord amb possibilitat de renovar el pacte de les Cavallerisses. Paula Cerdà, que seria edil de Compromís, va afirmar el seu vot favorable perquè el socialista Guillem Alsina siga l’alcalde. Sigui com sigui, els socialistes tenen ja assegurada l’alcaldia.

Article anteriorL’Impulsor de Ràdio Ulldecona rep el Micro Daurat del col·legi de Periodistes
Article següentLa música i la cursa d’Autos Locos seran els protagonistes de la Fira de la Joventut