Inici PREMSA VALENCIANA Celebració dels 50 anys del ‘Club Balonmano Vinaròs’

Celebració dels 50 anys del ‘Club Balonmano Vinaròs’

2265


Intens dissabte 11 d’agost per a celebrar aquest aniversari. Els actes van començar a les 18.30 al local de la penya Barça Vinaròs, en una xerrada-col·loqui en els dos exjugadors del Barça de Balonmano, Milan Kalina i Kiko López. Els dos veterans van compartir en l’audiència anècdotes de quan van jugar a Vinaròs i un assistent li va presentar a Milan una foto d’un partit de quan van jugar a la localitat. També es va comentar la necessitat de promocionar la formació de l’handbol en l’àmbit local i diverses problemàtiques d’aquest esport.

Després, a les 20 h, es va celebrar una missa en honor als difunts que han format part d’aquest club (entrenadors, aficionats, directius, jugadors…)

La nit es va il·luminar en el Sopar de Germanor al Club de Tenis de Vinaròs. Un autèntic sopar de gala que va comptar en els anteriors anomenats, a més d’autoritats, ex-jugadors i jugadors, amb moltes sorpreses i regals. Records, anècdotes i moltes emocions per a un esport que després de 50 anys, encara segueix viu a Vinaròs.

Exjugadors i membres del ‘Club Balonmano Vinaròs’

 

Els assistens es van ficar de peu per a fer homenatge als difunts del ‘Club Balonmano Vinaròs’.

Açí teniu una galeria fotogràfica com a avanç. Com és habitual, trobareu crònica sencera, en totes les fotos de les taules i actes del sopar, al proper 7dies actualitat de Vinaròs.

Article anteriorNoa Ros i María Añó situaran Benicarló en l’elit mundial de la gimnàstica rítmica
Article següent(FotoGalería) 10K Vinaròs