Inici ALTRES NOTICIES Carla Escuder, nova col·laboradora de 7Dies

Carla Escuder, nova col·laboradora de 7Dies

948

Carla Escuder.

Llicenciada en Farmàcia i Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Navarra (Pamplona). Com a altres estudis: Màster en Farmacia Asistencial i Atenció Farmacéutica per la Universitat de Barcelona;  Postgrau en Nutrició Esportiva per el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya i Diploma en Salut Pública per la Universitat Pompeu Fabra.

 Actualment compagina el treball com a farmacèutica a la Farmàcia Escuder de La Sènia, amb la consulta de nutrició i dietètica Nutriestudio de Vinaròs. També treballa com a professora col·laboradora a la Universitat Oberta de Catalunya i donant xerrades sobre nutrició per a diverses empreses.

De que tractarà? Baix el títol de “Què menjar per a menjar bé” periòdicament escriurà sobre diferents temes a tindre en conte per a aprendre a menjar correctament. Es tractaran temes com la volta a la rutina, la llista de la compra o es trencaran alguns mites sobre l’alimentació. La finalitat d’aquesta columna serà anar aprenent poc a poc sobre una cosa tant important com és l’alimentació.

Article anteriorEl Delta de l’Ebre, a punt per a la sega de l’arròs
Article següentSeptembre cultural a Càlig