Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig vota les propostes per als Pressupostos Participatius

Càlig vota les propostes per als Pressupostos Participatius

381

Càlig exercix des d’este dilluns i fins el proper 25 d’octubre el dret a escollir les seues propostes per a incloure-les en els comptes municipals de 2020, a través d’una nova edició dels Pressupostos Participatius, que van néixer l’any passat i van comptar amb un ampli recolzament per part de la ciutadania.

Enguany, l’Ajuntament de Càlig destinarà 40.000 euros per tal d’executar les propostes més votades, que es van recollir durant la segona quinzena de setembre i que es van poder analitzar a la Jornada Participativa celebrada el passat 3 d’octubre.

L’actual edició dels Pressupostos Participatius de Càlig compta amb més de 40 propostes, exposades per àrees i temàtiques com ara comunicacions, igualtat de gènere, civisme, obres públiques – via pública – habitatge – accessibilitat, educació – cultura – esport, i associacionisme – festes – oci i temps lliure.

Este dilluns, 21 d’octubre, començaven les votacions per a obtenir les propostes més valorades, en les quals poden participar els majors de 16 anys empadronats a la població. Es pot dipositar la papereta amb les preferències, segons el llistat presentat, a l’Ajuntament de Càlig en horari de 08:00 a 15:00 hores i al Centre de Cultura de la població de 16:00 a 20:00 hores.