Inici COMARQUES Càlig subvenciona la compra o adquisició de cases per a joves

Càlig subvenciona la compra o adquisició de cases per a joves

368

El consistori ha dotat inicialment la partida amb 2.000 euros d’ajuda econòmica, que pot augmentar en el futur

L’Ajuntament de Càlig ha fet pública la convocatòria i les bases per a la concessió de subvencions per a l’adquisició o construcció d’habitatges per a persones joves del municipi, una iniciativa que ja compta amb 9 anys de vida i que pretén estimular i recolzar la compra o construcció de cases per part dels joves a la mateixa població. La partida pressupostària de l’exercici 2019, dota les ajudes en 2.000 €, tot i que es podrà incrementar el finançament en el futur.

Podran beneficiar-se d’aquestes subvencions les persones menors de 37 anys, inscrits en el padró municipal des de fa almenys dos anys i que hagen construït o comprat un habitatge en data posterior al 6 de juny de 2012, entre d’altres requisits. En les bases s’ha previst que l’import màxim a que es pot optar és de 400 € per habitatge.

Des de l’Ajuntament volem ajudar a la gent jove a que s’establixca a la població, que no marxe fora a viure per tal d’evitar la despoblació i la pèrdua de serveis cap als nostres ciutadans, per a poblacions com la nostra és imprescindible que els joves es queden a viure aquí”, apuntava l’alcaldessa, Ernestina Borràs.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 31 d’octubre de 2019, i estes hauran de presentar-se, preferentment, en el registre de l’Ajuntament de Càlig, tot i que es pot realitzar per altres mitjans com, per exemple, enviar-se per correu certificat o de manera telemàtica a través de la seu electrònic del consistori calijó, www.calig.es. Per a poder accedir a aquest sistema telemàtic, la persona que el sol·licite haurà de disposar d’algun dels sistemes de signatura electrònica admesos en la Seu electrònica de l’Ajuntament, on es poden trobar les bases completes específiques per a optar a l’ajuda.

Article anteriorLes Falles de Benicarló tindran un Premi per la Igualtat
Article següentResultados del C.B. Gil Comes Vinaròs