Inici COMARQUES Càlig serà més accesible

Càlig serà més accesible

420

Les obres es financen a través del Pla 135 de la Diputació de Castelló

L’Ajuntament de Càlig està ultimant els preparatius per iniciar els treballs de remodelació de la plaça Ramón i Cajal del municipi per tal d’adaptar l’accessibilitat de la mateixa. El projecte d’urbanització de la zona consistirà en la renovació total de diversos elements de la plaça com ara la pavimentació, el mobiliari urbà, l’enllumenat públic i la zona de jocs infantils. L’obra compta amb un pressupost de 26.686’51 euros i estarà finançada a través del Pla 135 de la Diputació de Castelló, que ja ha remés l’informe de conformitat de les obres, com ha detallat l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borrás.

Aquesta és una nova aposta de l’equip de govern per tal de millorar els espais destinats a l’oci infantil de la població, amb la instal·lació d’una nova zona de jocs i de mobiliari, tal i com s’ha anat realitzant durant la present legislatura en diversos parcs infantils de Càlig. “El de la plaça Ramón i Cajal és l’últim parc infantil en remodelar i adaptar a la seua accessibilitat”, explicava Borrás.

D’altra banda, el consistori també està enllestint el projecte d’urbanització del jardí de l’Avinguda Constitució, uns treballs que consistiran també en la remodelació de la pavimentació de la zona, del mobiliari urbà i de l’enllumenat públic.

El pressupost amb que contarà aquesta obra és de 41.739’23 euros i també es finançarà a través del Pla 135 de la Diputació provincial. El consistori ha apostat per renovar aquest espai, situat a tocant del poliesportiu municipal, ja que es troba en males condicions degut al pas del temps i a l’acció de la natura, donat que el creixement dels arbres ubicats allí han acabat per trencar el sòl de la zona enjardinada, i que ha afectat també a la piscina municipal.

Article anterior(Avanç) 5K Vinaròs
Article següentPeñíscola homenajea a Vicente Llorach, finalista de Mister España