Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig presenta les bases del concurs del cartell de festes

Càlig presenta les bases del concurs del cartell de festes

446

El termini d’admissió s’obri el 4 de maig i finalitza l’1 de juny

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Càlig ha convocat el tercer concurs de la portada del llibre de les Festes, que permetrà seleccionar la imatge que identificarà les Festes Patronals de 2018 (del 3 al 12 d’agost). Enguany, el premi està dotat amb 120 euros, i a ell poden optar qualsevol participant, independentment del seu lloc de residència o naixement. Amb l’obra guanyadora del premi es realitzarà la campanya de comunicació i difusió de les Festes Patronals Càlig 2018. El regidor de l’àrea, Adrián Vidal, ha animat a tota la població “perquè es presente i participe en el concurs, ja que és la millor manera de mostrar una visió que defineix les Festes, o el millor aparador per ensenyar un treball entorn la setmana festiva, ja que el llibret té una tirada de 1500 exemplars i arriba a molts llocs, no sols a Càlig”.

Sobre les característiques del treball, Vidal ha explicat que cada participant podrà presentar dos portades com a màxim, i les obres seran originals i inèdites. Les obres seran anònimes i s’entregaran acompanyades de la fitxa d’inscripció adjunta. Cada persona concursant haurà d’entregar també de forma obligatòria el treball en un sobre tancat, en l’exterior del qual haurà de constar el lema o pseudònim, i a l’interior del sobre la informació referent a l’autoria de l’obra. La tècnica o l’estil seran lliures, a l’igual que el tema, sempre que siga representatiu i estiga relacionat amb els objectius especificats en l’objecte de la convocatòria (les Festes Patronals). Els cartells han de tindre una composició que adopte el format vertical amb unes dimensions de 50×70 cm i han de presentar-se en suport informàtic i una còpia a color de l’obra, al menys de tamany A4.

Cal destacar que en els cartells haurà de constar de manera destacada el text amb la informació “Festes Patronals 2018. Càlig, del 3 al 12 d’agost”, i hauran de tindre en compte en la composició l’espai perquè aparega l’escut de l’Ajuntament de Càlig. El termini d’admissió s’obri el 4 de maig i finalitza l’1 de juny. Les obres han de presentar-se a l’Ajuntament de Càlig, i també es podran presentar amb els ports pagats en aquesta mateixa adreça, sempre que la seua entrega estiga dintre del termini d’admissió.

Article anterior(Avanç) 39é aniversari de la Penya Barça Vinaròs
Article següentPremis literaris de Benicarló