Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig millora el seu entorn gràcies a la brigada de la Taula...

Càlig millora el seu entorn gràcies a la brigada de la Taula del Sénia

200

Un any més el Taller d’Ocupació de la Mancomunitat de la Taula del Sénia elabora tasques de neteja en diferents punts de la localitat.

La brigada de la Taula del Sénia ja ha acabat les seues pràctiques en la localitat de Càlig. Com cada any, els alumnes que formen part del Taller d’Ocupació, fan treballs de millora i manteniment de les zones més emblemàtiques que estan dins del terme municipal.

Aquesta vegada, per a preparar el municipi i així realitzar marxes senderistes i caminades, s’han dedicat a netejar terrenys que necessitaven ser recondicionats. A més del Paratge Natural del Socors, un dels punts més reconeguts pels veïns de Càlig i freqüentat sovint, sobretot durant l’estiu, per a passejar sota les ombres d’alguns arbres centenaris que es troben de camí a l’Ermita.

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) de la Generalitat Valenciana ha subvencionat el Taller d’Ocupació de la Mancomunitat de la Taula del Sénia. Càlig és un dels 15 pobles valencians que pertanyen a aquesta Mancomunitat. L’Ajuntament ha quedat molt satisfet amb el resultat ja que aquest tipus de treballs ajuden a condicionar el paisatge i milloren la imatge de la població.

Article anteriorLa selecció autonòmica de natació adaptada campions amb Sergi Castell
Article següentL’alcaldessa de Benicarló signa els convenis anuals amb Ateneu Maestrat i AFA Benicarló