Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig gestionarà les ajudes Parèntesi del Pla Resistir destinat a autònoms i...

Càlig gestionarà les ajudes Parèntesi del Pla Resistir destinat a autònoms i microempreses

108

El consistori aporta més de 7.000 euros de fons propis als 47.549 euros de subvenció que administrarà durant els propers mesos.

L’Ajuntament de Càlig ha publicat al Butlletí Oficial de la Província els requisits, criteris i quanties de les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana, que començarà a gestionar per tal de fer front a les conseqüències econòmiques de la COVID-19. Estes ajudes van dirigides a autònoms i microempreses (de fins a 10 treballadors) amb domicili fiscal a Càlig, sectors que estan patint un major impacte per les mesures de limitació d’horaris i activitat derivada de la crisi sanitària.

La quantia individualitzada a percebre pels beneficiaris es determinarà en la resolució de concessió mitjançant l’aplicació dels diferents criteris. Així, cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 treballadors pot optar a una ajuda màxima de 2.000 €, i a més a més, a una quantitat addicional resultant de multiplicar 200 € per cada treballador afiliat a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020 d’aquestes microempreses i autònoms col·laboradors.

La quantia màxima destinada a atendre aquestes subvencions ascendeix a 47.549 euros, dels quals el 62,5% del cost total és sufragat per la Generalitat Valenciana. El 22,5% del cost total és finançat per la Diputació Provincial de Castelló i el restant 15% és aportat per l’Ajuntament de Càlig. D’aquesta manera, la quantia total de l’Ajuntament de Càlig destinada a atendre aquestes subvencions ascendeix a 7.132,35 €, que estan contemplats al vigent pressupost municipal.