Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig finalitza les obres d’adequació del camí Les Yegües

Càlig finalitza les obres d’adequació del camí Les Yegües

52

Les feines han suposat renovar l’asfalt del vial per oferir una major seguretat viària per a les persones que cada dia accedeixen a les seues finques

A Càlig han finalitzat les feines d’adequació del camí Les Yegües amb la millora i reparació del paviment de la carretera. Les obres han comptat amb un pressupost de 85.838€, dels quals la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca ha aportat 72.415€, mentre que la resta ha anat càrrec de l’Ajuntament amb fons propis.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha destacat que s’ha actuat en una superfície de 7.500 metres quadrats amb la reparació dels desperfectes i l’aplicació d’una nova capa d’asfalt. En aquest sentit, assenyalava que “l’última intervenció íntegra del camí Les Yegües es va realitzar aproximadament fa 20 anys i des de llavors fins ara s’havien realitzat petites actuacions per reparar els desperfectes que es produïen, per tant aquesta actuació integral era molt necessària per oferir un vial més segur”.

Borràs ha assenyalat que la millora i adequació dels camins rurals és una prioritat per a l’Ajuntament, que continuarà presentant projectes a la Generalitat Valenciana per aconseguir subvencions que permetin actuar en els vials que més ho necessiten, per garantir així uns camins i vials més segurs.

Article anteriorL’Escola d’Estiu de Benicarló obres les inscripcions
Article següentRocío González serà la Reina de les Festes Patronals de Peníscola de 2022