Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig dóna 5.700 euros procedents de la recaptació de les Festes Patronals

Càlig dóna 5.700 euros procedents de la recaptació de les Festes Patronals

386

L’Ajuntament de Càlig ha fet efectiva avui l’entrega de la recaptació dels actes culturals solidaris que van tenir lloc durant la celebració de les Festes Patronals de 2020, a principis del mes d’agost, i que es van vore condicionades per la pandèmia de COVID-19.

Les entitats que han estat beneficiades amb la recaptació benèfica duta a terme durant la setmana festiva han estat  l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Càlig, que ha rebut una aportació de 4.200 euros, i l’Associació de Fibromialgia, que ha rebut una aportació de 1.500 euros.

En l’acte de lliurament dels xecs han estat presents Ernestina Borràs, alcaldessa de Càlig, Ruth Sanz, regidora de Festes, i Carmen Ferré, regidora de Benestar Social. Per part de l’AECC, han rebut la donació Maite Sanz i Gloria Prieto, membres de la Junta local de Càlig, acompanyades de Gonzalo Romero, coordinador provincial de Juntes Locals de l’associació. Per part de l’Associació de Fibromialgia, han pogut recollir el xec solidari Beatriz Cabanes i Fina Gallardo, vocal de l’entitat i tresorera, respectivament.

“Les Festes Patronals de  2020 van ser unes festes ben diferents, però han estat molt especials en molts sentits: perquè hem pogut donar-les un caire cultural i solidari que ha sigut positiu per a tots, i perquè ens han permés col·laborar amb dos entitats que duen a terme un gran treball a nivell social en la nostra població”, ha apuntat Ernestina Borràs, alcaldessa de Càlig.

Article anteriorPeñíscola avanza en la mejora de la accesibilidad y la seguridad vial
Article següentSurt a licitació el contracte d’adequació i explotació de la Piscina de Benicarló