Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig comptarà amb un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

Càlig comptarà amb un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

285

L’Ajuntament de Càlig ha rebut la confirmació que, en el marc del programa d’estalvi i eficiència energètica en el transport de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), rebrà una subvenció de 8.764,80 euros per tal de instal·lar una infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics a la població. Això suposa el 80% de finançament del projecte que ha presentat el consistori per tal de posar en marxa este servei, que està valorat en 10.956 euros. La resta, es pagarà amb fons propis.

El consistori haurà d’iniciar ara els treballs per posar en funcionament la infraestructura, i els treballs consistiran en la dotació d’equipament i de sistemes auxiliars per al punt de recàrrega, així com el cablejat necessari per a posar en funcionament la instal·lació, i detallar l’obra civil i d’enginyeria que desenvoluparà el projecte en la població. Encara està per fixar el lloc on s’ubicarà el punt de recàrrega.

La implantació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics municipals neix de la voluntat de complir amb els compromisos internacionals en quant a estalvi, diversificació energètica i respecte al medi ambient. La dotació d’ajudes per a ubicar estos serveis a les poblacions per part del govern valencià possibilita que municipis com Càlig puguen fer front a la posada en marxa dels mateixos, atenent també a una realitat social i econòmica cada cop més present als nostres carrers.

Article anteriorLa sisena edició del Circuit de Curses Populars aposta per la continuïtat
Article següentXerrada dels maquis per Pep Donate (Rossell)