Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig compra 2 nous desfibrladors

Càlig compra 2 nous desfibrladors

202

Les dues noves adquisicions, que se sumen als altres dos aparells ja presents a espais públics municipals, s’instal·laran al Camp de Futbol Municipal i al Centre de Cultura.

L’Ajuntament de Càlig ha adquirit recentment dos nous desfibriladors, concretament, dos equips DESA, amb l’objectiu de seguir dotant els espais públics del municipi amb esta eina que permet una ràpida actuació en cas que alguna persona patixca una parada cardiorespiratòria. I és que, si s’atén a una persona en parada cardíaca durant els cinc primers minuts de la incidència, es pot aconseguir que recupere el pols sense risc de patir seqüeles irreversibles.

Els nous aparells, que s’ubicaran al Camp de Futbol Municipal Ferreres-Arayo i al Centre de Cultura, es sumen als ja instal·lats al Poliesportiu Municipal i al Centre de Salut. L’adquisició ha suposat una despesa de 2.521,64 euros i s’ha finançat de manera íntegra a través d’una subvenció de la Diputació de Castelló.

L’alcaldessa de la població, Ernestina Borràs, s’ha mostrat satisfeta per la consecució dels nous desfibriladors, així com que estos hagen comptat amb el finançament al 100% a través de l’entitat provincial, i ha afirmat que “des de l’Ajuntament, seguim treballant en aplicar mesures preventives per protegir la salut dels nostres veïns i veïnes, no sols pel que fa a la pandèmia de COVID19, si no també en aspectes preventius com és la dotació, als nostres espais públics municipals, de quatre desfibriladors que poden ajudar a salvar vides”.

Article anteriorBenicarló presenta mesures econòmiques per estimular el comerç local
Article següentEls alumnes de “Et Formem” adeqüen el bosc mediterrani del passeig de Vinaròs