Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig aprova la Rehabilitació de la piscina municipal

Càlig aprova la Rehabilitació de la piscina municipal

249

L’Ajuntament de Càlig ha aprovat recentment, en sessió plenària corresponent al mes d’octubre amb els vots a favor de tots dels regidors del consistori, la rehabilitació de la piscina municipal. Els treballs de millora de la instal·lació, que han estat valorats en 139.150 euros, es costejaran a través d’una despesa plurianual que provindrà de les arques municipals, i en breu es procedirà a la licitació de les obres.

Cal destacar que l’aprovació d’esta despesa, necessària per poder reparar la piscina després que este estiu hagués de romandre tancada per problemes tècnics, ha comptat amb un procediment que s’ha tractat en diverses sessions plenàries. Així, el 14 d’agost de 2020 es va celebrar un ple extraordinari urgent per tractar la problemàtica i aprovar una modificació de crèdit per un import de 91.015,84 euros, fons que provenen del remanent de tresoreria de l’exercici 2019, i que va obtindre el recolzament de l’equip de govern, mentre que els regidors de l’oposició es van abstenir.

El 24 de setembre es va dur a terme una sessió plenària en la qual es va aprovar una nova modificació pressupostaria per valor de 48.134,17 euros, procedents de la partida que dotava a la regidoria de Festes dels fons que, habitualment, sufraguen la celebració d’una setmana festiva com la de tots els anys, però que en l’edició 2020, va ser substancialment menor donades les restriccions per la COVID-19. La memòria redactada pels tècnics municipals ha valorat els treballs de rehabilitació en quasi 140.000 euros.

Article anteriorVinaròs: la 2a fase del Carril Lúdic, a punt d’obertura
Article següentBenicarló, una exposició reivindica els drets de les dones amb discapacitat intel·lectual