Inici ALTRES NOTICIES Càlig acollirà una visita guiada al garrofer Cabanils

Càlig acollirà una visita guiada al garrofer Cabanils

285

L’activitat es farà el proper 25 de setembre i les inscripcions ja es poden realitzar de forma telemàtica o presencial a l’Ajuntament

La Mancomunitat de la Taula del Sénia oferirà un any més les Jornades Europees de Patrimoni amb l’objectiu de difondre i donar a conéixer el patrimoni històric i natural que es conserva al territori. El proper 25 de setembre oferirà una ruta a Càlig per visitar el garrofer de Cabanils, guardonat amb el premi al millor Garrofer Monumental d’Espanya 2021 convocat per l’entitat sense ànim de lucre “Empresas Innovadoras de la Garrofa”.

El recorregut constarà d’una petita ruta senderista de baixa dificultat, amb sortida a les 9:30h des de la Plaça Nova i una durada aproximada de dos hores. Cal destacar que també s’inclourà la visita a altres tipus de cultius tradicionals, a més de poder gaudir dels roures i les oliveres mil·lenàries que es conserven dintre del terme municipal.

La regidora de Patrimoni, Ruth Sanz, ha agraït la implicació de la Mancomunitat de la Taula del Sènia per incloure un any més el municipi dintre de les activitats de les Jornades Europees de Patrimoni. Segons indicava “aquestes iniciatives suposen una bona oportunitat per a difondre i donar a conéixer la nostra història, així com el patrimoni natural que es conserva a Càlig”.

Les persones interessades en participar en aquesta activitat, que es farà el 25 de setembre, poden realitzar la inscripció a través del correu electrònic a l’adreça turisme@calig.es o a les oficines de l’Ajuntament.