Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig acollirà a l’octubre el Festival de contes al Maestrat Conta’M

Càlig acollirà a l’octubre el Festival de contes al Maestrat Conta’M

210

Càlig serà la seu d’una nova edició del ‘Conta’M. Festival de contes al Maestrat’, que oferirà una programació de qualitat respectant les mesures sanitàries establides per les autoritats.

Els dies 16, 17 i 18 d’octubre, Càlig acollirà la segona edició del Festival de contes al Maestrat Conta’M, que organitza la Fundació Maestrat Viu amb la col·laboració de l’Ajuntament de la població. L’esdeveniment cultural comptarà amb artistes de la paraula que ompliran els carrers calijons d’històries i d’activitats diverses al voltant del món del conte i de la literatura popular.

L’organització està treballant actualment en el disseny de la programació, que serà variada i de qualitat, així com en el manteniment de les mesures sanitàries que establixquen les autoritats per dotar de seguretat la celebració del Festival. La primera edició d’esta cita cultural al Maestrat es va celebrar a Atzeneta del Maestrat i va congregar a contistes, llibreries, editorials, il·lustradors, investigadors i amants de les històries contades en un extens catàleg d’activitats i propostes que, enguany, i tot i les excepcionals circumstàncies, vol repetir èxit de participació.

Conta’m és un festival intergeneracional de narració oral, que reuneix artistes de la paraula, principalment de l’escènica així com de noves tendències que utilitzen la paraula com una dels seues eines, combinada amb teatre, música, dansa, plàstica, i altres disciplines.El projecte itinerant de Maestrat Viu tindrà així en Càlig una nova plataforma per recolzar la cultura, més si cap en els temps que es viuen actualment, i acostar a un públic de totes les edats l’amor pels contes, les històries, la literatura i la paraula.

Article anteriorArranca l’Escola d’Estiu a Benicarló amb totes les mesures i protocols de seguretat
Article següent2 nous casos a Peníscola, 1 a Sant Mateu i actualització brots de coronavirus a la CV