Inici BENICARLÓ Bnicarló (Cultura) convoca el Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura

Bnicarló (Cultura) convoca el Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura

183

Un any més, la Regidoria de Cultura ha convocat el Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura per a persones nascudes o empadronades a Benicarló. El termini per a presentar les obres finalitza el 2 de maig.

El Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura arriba ja a la 27a edició. Un any més, les persones nascudes o empadronades a Benicarló es podran presentar a la cita, sempre i quan no siguen els guanyadors de l’anterior edició.

Hi ha dos categories, una per a adults i una altra per a menors de 18 anys. Com sempre, hi haurà llibertat de tema i de tècnica. Per a la selecció de les millors obres, el jurat tindrà en compte criteris com la qualitat expressiva de l’obra, la creativitat, l’originalitat, la perfecció tècnica i artística, la composició i la dificultat.

Els premis, en la categoria d’adults, són de 600 euros per al guanyador, 150 euros per al segon premi i 60 euros per al tercer premi. En la categoria de menors de 18 anys, el primer premi serà de 200 euros, el segon premi de 100 euros i el tercer premi de 50 euros.

Juntament amb les obres premiades, el jurat farà una selecció de treballs que s’exposaran al Mucbe a partir del 6 de maig, data en la qual també es lliuraran els premis. El termini per a presentar les obres finalitza el 2 de maig.

Article anteriorUna exposició temporal recorda a Càlig la Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals
Article següentVinaròs: més art urbà al carrer de la Donzella