Inici BENICARLÓ Blanca Pérez dama del CNBenicarló 2018

Blanca Pérez dama del CNBenicarló 2018

715

NOMENAMENT DE LA NOVA DAMA DEL CLUB, BLANCA PÉREZ I DE LA MILLOR ESPORTISTA DEL CLUB 2017, MARIA GARCÍA.

Divendres 8 de Juny, els membres de la junta directiva del CNB, amb el seu president, Xavier Rodríguez, anaren al domicili de la nedadora Blanca Pérez, per a comunicar-li oficialment que havia estat escollida com a nova dama del club.
Al mateix acte, també varen comunicar a la nedadora Maria García que ha sigut seleccionada com a millor esportista del club de l’any 2017 i, per tant,
serà la representant del CNB a la propera gala de l’esport de Benicarló.
A l’esdeveniment, es sumaren també, gran quantitat de nedadors, familiars i socis del club.

Blanca Pérez, que fa ara 17 anys, està actualment finalitzant 1º de Batxiller i ha sigut nedadora de l’equip benicarlando des de menuda.
Durant la seua carrera esportiva ha destacat en proves de papallona i estils combinats.
Blanca ha participat, de forma significativa, en les darreres copes autonòmiques, contribuint, amb la seua aportació, a que el CNB poguera mantindre la categoria enguany en la primera divisió autonòmica.
Amb gran afició, també, per les competicions d’aigües obertes, Blanca ha participat en diverses travessies, incloent la més prestigiosa competició que organitza el CNB: la clàssica travessia Peníscola-Benicarló.
Es tracta, aixina, d’una nedadora, que encara es manté en actiu, millorant marques i que serà una estupenda dama de l’entitat a partir del proper Agost, quan començarà, oficialment, la seua missió representativa del club.

Maria García, de 17 anys, també, està acabant 1º de Batxiller i ha sigut nedadora del CNB des dels 3 anys.
Durant la seua evolució com a nedadora, ha destacat, especialment, en les proves de papallona però també en les d’estils combinats.
Fantàstica nedadora d’equip, ha tingut, en les proves de relleus, molts dels èxits més importants de la seua carrera esportiva.
En categoria infantil, va aconseguir classificar-se per als campionats nacionals 2 temporades consecutives: a Sabadell 2015, on va ser membre dels 3 equips de relleus del CNB (4×100 lliures, 4×100 estils i 4×200 lliures) i a Màlaga 2016, on va nadar els relleus dels 4×100 estils.
En eixes temporades, va aconseguir diverses medalles a les proves de relleus als campionats autonòmics infantils.
Maria també ha contribuït molt als bons resultats del CNB a la copa autonòmica de clubs durant els darreres anys.
L’any 2017, que és el que sustenta el seu nomenament com a millor esportista del CNB, ha sigut el dels resultats més brillants, a nivell individual, per a Maria.
Als autonòmics d’hivern a Elx, va aconseguir la medalla de bronze de la categoria júnior, amb l’equip de relleus 4×100 estils.
Als autonòmics d’estiu, a Alacant, va ser bronze júnior als 200 papallona i bronze júnior als 400 estils.