Inici VINARÒS Biblioestudi Vinaròs: més de 12.400 usuaris en l’última edició

Biblioestudi Vinaròs: més de 12.400 usuaris en l’última edició

352

La Biblioteca Municipal ha fet un balanç positiu de la iniciativa Biblioestudi, destacant que en cada edició ha superat el número d’usuaris. Recordem que la iniciativa va néixer arran de les demandes dels estudiants, tant universitaris com de batxillerat, que reivindicaven l’ampliació dels horaris de la Biblioteca, durant l’època nadalenca, per a poder estudiar o preparar els exàmens.

Cal destacar que la primera edició es va posar en marxa al 2016, com a prova pilot, aconseguint un total de 7.500 usuaris. Després de la bona acollida al 2017 es va tornar a engegar Biblioestudi superant les 7.900 visites, mentre que en la darrera edició les dades han augmentat fins als 12.486 usuaris, demostrant així la bona acceptació de la iniciativa. Pel que fa a les xifres més concretes en l’última campanya del total de visites registrades més de 4.200 van fer ús de l’ampliació de l’horari de la Biblioteca Municipal, suposant un augment considerable en relació a les dades de l’any passat, amb 2.880 persones.

El regidor de Cultura, Marc Albella, s’ha mostrat satisfet per les xifres aconseguides, indicant que “ha sigut una nova iniciativa impulsada durant aquesta legislatura per tal d’oferir als estudiants un espai tranquil i relaxat per a poder estudiar o fins i tot preparar les oposicions”. En aquest sentit, comentava que seguint aquesta mateixa línia també s’ha posat en marxa la Biblioinsti, en aquest cas, adreçat per als alumnes dels instituts per a que puguen preparar els exàmens del trimestre o fer treballs acadèmics.

Biblioinsti

Fins al 6 de maig s’amplia l’horari de la Biblioteca Municipal de dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h i de 15:30h a 21:00h, mentre que els dissabtes serà des de les 09:00h fins a les 13:30h.

Article anteriorES TEMPS DE COMUNIONS 2019
Article següent(Galeria) Actes fallers del día de Sant Josep