Inici BENICARLÓ Benicarló va rebre el Director General d’Administració local

Benicarló va rebre el Director General d’Administració local

454
Director General, Antoni Such

Antoni Such, director general d’Administració Local, s’ha reunit aquest matí amb l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez. Entre els temes que han tractat destaquen el Fons de Cooperació Local, l’OACSE i mesures organitzatives per millorar l’atenció als ciutadans.

Aquest matí, el director general d’Administració Local de la Generalitat Valenciana, Antoni Such, s’ha reunit amb l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, per tractar diversos temes, entre les que es troben «les dificultats en què es troben els ajuntaments a l’hora de gestionar algunes competències», ha ressaltat Miralles.

Durant la reunió també s’ha tractat el Fons de Cooperació Local, la mesura que va posar en marxa l’any passat la Generalitat Valenciana i que ajuda a finançar els ajuntaments. Aquest any, Benicarló rebrà 220.000 euros a través d’aquests fons, quantitat que l’Ajuntament podrà destinar tant a despeses corrents com ainversions.

L’alcaldessa de Benicarló s’ha mostrat molt satisfeta per la trobada i ha volgut destacar «la clara vocació municipalista de la Generalitat Valenciana, que es demostra amb tot el seguit d’ajudes que ha destinat als ajuntaments, perquè al final som les entitats més properes als ciutadans».

Al llarg de la reunió també s’han tractat diversos temes més, com l’OACSE o mesures organitzatives per millorar l’atenció als ciutadans.