Inici BENICARLÓ Benicarló ultima la construcció d’un parc saludable a la plaça de la...

Benicarló ultima la construcció d’un parc saludable a la plaça de la Constitució

273

La Brigada d’Obres i Serveis realitza els últims treballs per enllestir el parc saludable de la plaça de la Constitució. A més d’aparells d’exercici i gimnàstica, la nova zona també comptarà amb espai de jocs, gronxadors per a xiquets i xiquetes i també gronxadors adaptats.

La Brigada d’Obres i Serveis està finalitzant els últims treballs del parc saludable que ocuparà la part enjardinada de la plaça de la Constitució. En concret, les noves instal·lacions comptaran amb tres zones diferenciades: una dotada amb aparells biosaludables per a gent gran, una altra de jocs infantils i una última zona amb dos gronxadors adaptats per als menuts amb necessitats especials, un dels projectes escollits a través dels pressupostos participatius. Aquest parc suposa una inversió per a l’Ajuntament d’11.000 euros.

El regidor de Serveis Públics, Ilde Añó, ha afirmat que «la finalització dels treballs s’ha retardat perquè faltava el cautxú de goma per al solament amortidor dels colps dels xiquets i xiquetes. Ara s’han tornat a emprendre els treballs a falta que arriben les taules de joc i de la instal·lació de la nova il·luminació». A banda, el regidor també ha remarcat que «s’ha reservat un espai a la zona dels aparells biosaludables per si en un futur se’n volen instal·lar més».

Article anteriorPILOTA VALENCIANA AL RÓDENAS
Article següentLa Biblioteca obrirà els caps de setmana fins al 27 de gener per donar servei als estudiants