Inici BENICARLÓ Benicarló treballarà amb Turisme Comunitat Valenciana en la lluita contra l’intrusisme en...

Benicarló treballarà amb Turisme Comunitat Valenciana en la lluita contra l’intrusisme en el lloguer turístic

359

Les dos institucions signen un conveni que estableix un Pla d’Inspecció que té com a objectiu supervisar, controlar i verificar el compliment de la normativa turística

L’Ajuntament de Benicarló ha signat un conveni amb Turisme Comunitat Valenciana per a lluitar contra la competència deslleial en l’allotjament turístic. D’aquesta manera, l’Ajuntament es compromet a col·laborar, juntament amb la Policia Local, donant suport a les labors d’inspecció turística a partir dels casos d’alerta local i les dades que es faciliten pel Servei Territorial de Turisme de Castelló.

Les campanyes d’inspecció es realitzaran al llarg de tot l’any, però amb major èmfasi en els períodes vacacionals.

En primer lloc, els Serveis Territorials de Turisme es comprometen a dur a terme jornades informatives sobre normativa turística per als efectius de la Policia Local.

Més endavant, la Policia Local serà l’encarregada de recollir informació sobre les propietats turístiques de la localitat: identificació del responsable i de l’habitatge ofert, característiques de l’oferta turística, inscripció com a habitatge turístic en el Registre autonòmic, etc.

Tota la informació es remetrà al Servei Territorial de Turisme de Castelló, el qual iniciarà les actuacions administratives pertinents.

També es constituirà una comissió de seguiment per a establir objectius i avaluar les estadístiques d’evolució.