Inici BENICARLÓ Benicarló tractarà l’augment de robatoris en el comerç local

Benicarló tractarà l’augment de robatoris en el comerç local

373

La reunió tindrà lloc el proper 27 de febrer per a coordinar el dispositiu de seguretat de cara a les Falles 2020. A la cita es convocaran també a la regidora de Comerç i al president de la Unió de Comerços.

La Junta de Seguretat de Falles convocada per al proper 27 de febrer per a concretar les mesures de seguretat que es posaran en marxa a Benicarló amb motiu de les Falles inclourà en l’ordre del dia l’increment dels robatoris en el comerç local que s’ha detectat en les últimes setmanes. Per aquest motiu, a la reunió estaran presents la regidora de Comerç, Clara Cid, i el president de la Unió de Comerços, Adrián Palacio.

La Junta estarà presidida per l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, i comptarà amb la presència dels regidors de Policia i Seguretat, Ilde Añó, Festes i Falles, Pedro Manchón, Agricultura, Inma Díaz, el cap de la Policia Local, Agustín Parra, i comandaments del cos de la Guàrdia Civil i Policia Autonòmica.

A més dels robatoris en el comerç local, es tractaran els assumptes relacionats amb la seguretat de les Falles 2020 i la problemàtica general que afecta a Benicarló en matèria de seguretat, inclosa l’evolució de robatoris i incidències en l’àmbit rural. A més, es farà un repàs a les dades estadístiques de delinqüència del segon semestre de 2019.

Article anteriorL’associació de la Dona de Benicarló celebra santa Àgueda
Article següentTallers de prevenció de l’addicció a les noves tecnologies en primària a Vinaròs