Inici BENICARLÓ Benicarló tancarà l’any esportiu recuperant la tradicional Sant Silvestre

Benicarló tancarà l’any esportiu recuperant la tradicional Sant Silvestre

89

La sortida i l’arribada es faran des de la plaça de la Constitució, un espai més ampli que permetrà complir amb majors garanties les mesures d’higiene i seguretat.

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, junt al president del Club d’Atletisme Baix Maestrat, Gerardo Serrat, ha presentat aquest matí les les principals novetats de la 44a cursa de Sant Silvestre, una de les més populars del circuit i la més antiga de les que s’organitzen a la Comunitat Valenciana.

El regidor ha destacat que «aquesta és una de les fites esportives per antonomàsia a Benicarló» i ha reconegut que «les circumstàncies actuals de la pandèmia estan dificultant les curses esportives, de manera que ho estem organitzant tot tenint en compte que la seguretat dels corredors és la nostra prioritat».

Jovaní ha volgut agrair als espònsors i voluntaris de la prova «la seua implicació necessària, que fa que aquesta cursa siga una de les proves més esperades del calendari esportiu» i ha subratllat el caràcter «festiu i familiar de la Sant Silvestre, que va més enllà de l’habitual aspecte competitiu de l’esport».

El president del Club d’Atletisme ha anunciat que «la sortida i l’arribada es faran des de la plaça de la Constitució, un espai més ampli que permetrà complir amb majors garanties les mesures d’higiene i seguretat». Gerardo Serrat ha recordat que «els espectadors hauran de portar obligatòriament mascareta, així com els participants, que només se la podran traure 30 segons abans de l’inici de la prova».

Pel que fa al recorregut, de 2.300 metres, serà molt similar al d’anys anteriors, i es prioritzaran els carrers més amples per tal d’evitar aglomeracions.

La recollida de dorsals es farà el mateix dia 31 (de matí i vesprada) a la Cambra Agrària, amb totes les mesures d’higiene i distància social.

Respecte als preus, els menors de 18 anys tindran un preu reduït de 3 euros, per a potenciar la participació dels atletes dels diferents clubs esportius de Benicarló i centres educatius de primària i secundària. Per als majors de 18 anys, el preu serà de 5 euros.

Article anteriorMás de 10.000 escolares de 159 centros educativos reciben la primera dosis de la vacuna contra el coronavirus en la Comunidad Valenciana
Article següentVinaròs recupera el Parc de Nadal