Inici BENICARLÓ Benicarló: s’adjudica el condicionament del tram central del camí de les Foies

Benicarló: s’adjudica el condicionament del tram central del camí de les Foies

97

L’actuació es durà a terme sobre 1,4 quilòmetres que es troben especialment deteriorats. Les obres començaran a principis de 2022.

L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat a l’empresa BECSA, S.A. el condicionament del tram central del camí de les Foies, per l’import de 107.041,49 euros. L’empresa es compromet a utilitzar fins un 10% de la formulació de l’aglomerat d’àrids procedents del reciclatge, a més d’allargar la garantia per a que dure quatre anys. Un cop adjudicada la licitació, està previst que les obres comencen a principis de l’any 2022.

El camí de les Foies és un vial ubicat a la zona del Puig especialment deteriorat a causa de l’ús agrícola i també per l’efecte de les obres de canalització del gasoducte La Jana – Vinaròs i de la instal·lació de canonades d’aigua per a reg.

El tram que es condicionarà té una llargada d’1,4 quilòmetres, amb una amplada mitja de 5,5 metres. Els treballs que s’han de dur a terme consisteixen a reasfaltar la zona amb aglomerat de 5 centímetres directament damunt del paviment existent.

Article anteriorPort de Vinaròs: acomiadem el 2021 i donem la millor entrada al 2022
Article següentL’Home dels Nassos visita Vinaròs