Inici BENICARLÓ Benicarló s’adherirà al programa Erasmus per a acollir estudiants en pràctiques de...

Benicarló s’adherirà al programa Erasmus per a acollir estudiants en pràctiques de Bédarieux

319

La firma del conveni permetrà que els estudiants practiquen especialitats com climatització, electricitat o manteniment d’edificis en el si de la Brigada d’Obres i Serveis. Els alumnes procedeixen del centre de formació professional LP Fernand Leger de Bédarieux, localitat propera a Montpeller, al sud de França.

L’Ajuntament de Benicarló firmarà en breu un conveni amb l’institut de formació professional LP Fernand Leger de Bédarieux, al sud de França, per tal de poder acollir els seus alumnes per a realitzar pràctiques a la Brigada d’Obres i Serveis. Els estudiants podran posar en pràctica els coneixements adquirits en les especialitats de climatització, electricitat, fontaneria i manteniment d’edificis.

El contacte amb el centre educatiu francés s’ha fet a través del Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló, amb qui l’institut francés està duent a terme un programa Erasmus per tal que els alumnes francesos puguen fer pràctiques en centres públics o privats de Benicarló.

Les pràctiques podran ser efectives una vegada l’Ajuntament i el centre educatiu francés firmen el conveni, que s’espera que serà en breu. Així ho han acordat l’alcaldessa de Benicarló i responsable de l’Àrea d’Educació, Xaro Miralles, en una reunió mantinguda recentment amb representants del centre.

Article anteriorDefunción de Higinio Adell a los 107 años
Article següentUn persona ha mort al caure de la terrassa del tercer pis al Hospital de Vinaròs