Inici BENICARLÓ Benicarló renova la comissió de seguiment del conveni del Conservatori Mestre Feliu

Benicarló renova la comissió de seguiment del conveni del Conservatori Mestre Feliu

62

El conveni té una vigència de quatre anys, durant la qual la comissió es reunirà amb caràcter anual

Els regidors d’Educació, Carlos Delshorts, Recursos Humans, Arantxa García, i Contractació, Álvaro París, s’han reunit amb el director general de Centres Docents de la Generalitat, Jorge Cabo, per a formalitzar la renovació de la comissió de seguiment del conveni entre la Generalitat i l’Ajuntament en relació al traspàs del Conservatori Mestre Feliu a la xarxa de conservatoris de la Generalitat.

Aquesta comissió estarà formada pels tres regidors de l’Ajuntament, el director general de Centres Docents, la cap de Servei d’Ensenyaments de Règim Especial, Carmen Coret, i la directora del Conservatori, Míriam Montaña.

«La renovació de la comissió —ha explicat el regidor d’Educació, Carlos Delshorts— ens permet a l’equip de govern fer un seguiment exhaustiu de la situació del traspàs del Conservatori i ajustar les possibles necessitats i aspectes pendents». El regidor ha recordat que el traspàs del Conservatori a la Generalitat ha suposat «un canvi fonamental per a l’Ajuntament, ja que ens permet seguir gaudint d’aquest recurs fonamental per a la nostra ciutadania i, a la vegada, ens estalviem la despesa que suposa el seu manteniment i gestió».

El conveni té una vigència de quatre anys, fins al 2026, moment en el qual es procedirà a la renovació. Fins a aquesta data, la comissió es reunirà amb caràcter anual.