Inici BENICARLÓ Benicarló prendra mesures contra l’estacionament d’autocaravanes

Benicarló prendra mesures contra l’estacionament d’autocaravanes

312

S’instal·laran senyals de prohibició d’estacionament d’autocaravanes a les platges de la Mar Xica i el Gurugú i s’incrementarà la vigilància per part de la Policia Local. Benicarló compta des de 2017 amb una  àrea de servei per a autocaravanes amb subministrament i evacuació d’aigües.

L’Òrgan Gestor de Platges de l’Ajuntament de Benicarló ha acordat prendre mesures per tal d’evitar l’estacionament irregular d’autocaravanes en primera línia de platja en diversos punts del terme municipal, especialment en l’entorn de la platja de la Mar Xica i la platja del Gurugú, on s’ha detectat un increment significatiu d’estacionaments en els darrers mesos.

En les properes setmanes s’instal·laran senyals de prohibició d’estacionament d’autocaravanes en els dos punts i s’intensificarà el control per part de la Policia Local de Benicarló.

El turisme d’autocaravanes és molt freqüent a Benicarló. Per això, el municipi compta des de l’any 2017 amb una àrea de servei per a autocaravanes amb subministrament i evacuació d’aigües i amb estacionament per a 48 hores.

La decisió de l’Òrgan Gestor de Platges s’ha pres aquesta setmana, durant la reunió de valoració de la temporada de platges 2019. A aquest respecte, també s’ha fet especial menció a la gestió de la qualitat de l’aigua durant tota la temporada, en el sentit que no es va haver de tancar cap platja per mal estat de les aigües, i al magnífic treball de neteja diària de les platges.

Article anteriorEls colors de la tardor: entre Vilafranca i Cantavieja
Article següentEs presenta el XVIII Certamen Internacional de música de cambra