Inici BENICARLÓ Benicarló posa en marxa l’Espai Participa

Benicarló posa en marxa l’Espai Participa

348

 

La Regidoria de Participació Ciutadana ha engegat un nou projecte amb l’objectiu d’assessorar a la ciutadania i fer-la partícip de les decisions del municipi. La primera activitat d’aquest nou projecte és la jornada informativa sobre el Pla General Estructural (PGE), que tindrà lloc dijous 28.

L’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, ha posat en marxa l’Espai Participa, un nou projecte que des de l’Àrea de Participació Ciutadana donarà suport i difusió a totes les àrees de l’Ajuntament que inicien processos participatius i organitzen xarrades informatives sobre temes d’interès general.

Aquest nou projecte es converteix així en un espai de debat i d’informació ciutadana i veïnal, amb l’objectiu principal d’assessorar a la ciutadania en la planificació i la implementació de programes de dinamització social, a més de fer partícip als ciutadans de les decisions del municipi.

Com ha afirmat la regidora de Participació Ciutadana, Susana Pérez, «és important conèixer l’opinió dels ciutadans de Benicarló i mantindre’ls informats per poder fer polítiques públiques que veritablement afavorisquen al nostre municipi».

La primera actuació emmarcada dins d’aquest nou projecte és la jornada informativa sobre el Pla General Estructural (PGE), que tindrà lloc el pròxim dijous 28 a les 18.00 hores al Magatzem de la Mar. L’acte, obert a tota la ciutadania, comptarà amb la participació de Territorio y Ciudad (l’equip redactor del PGOU), a més dels tècnics de l’Àrea d’Urbanisme i regidors implicats, que explicaran el contingut del pla i respondran tots els dubtes que es plantegen

Article anteriorAssociació de Comerciants de Peníscola, noves campanyes
Article següentFoto reportaje, Bicicletada popular