Inici BENICARLÓ Benicarló posa a punt els parcs, jardins i zones verdes de la...

Benicarló posa a punt els parcs, jardins i zones verdes de la ciutat

202

Han finalitzat els treballs de poda de palmeres i el perfilat i poda de l’arbrat del municipi. També s’ha dut a terme el control de plagues amb productes fitosanitaris no químics, més respectuosos amb el medi ambient.

El servei de jardineria de l’Ajuntament de Benicarló ha posat a punt els parcs, jardins i zones verdes de la ciutat, amb la finalització dels treballs de poda de palmeres i el perfilat i poda de l’arbrat. A més, durant les últimes dues setmanes s’ha dut a terme el control de plagues amb productes fitosanitaris no químics, amb mètodes més respectuosos amb el medi ambient i també s’han realitzat els treballs de fertilització de gespa, arbrat i jardineres.

Els últims dies, a més, s’han incrementat els treballs de reposició de flors d’hivern per flors de primavera, que han servit per a embellir i ornamentar les diferents zones verdes del poble.

La regidora de medi Ambient, Filo Agut, ha recordat que «per tal que els parcs puguen lluir bonics és necessari respectar l’Ordenança municipal de parcs i jardins, evitar els robatoris de plantes, les miccions de gossos i altres actes vandàlics». «Només així —ha remarcat la regidora— podrem gaudir realment de les nostres zones verdes».

L’alumnat del taller d’ocupació de jardineria Et Formem ha col·laborat en els treballs de reposició de plantes en la plaça de la Comunitat Valenciana i el jardí del passeig Marítim duent a terme les pràctiques del curs.

Article anteriorGeneralitat obri el termini perquè els vinarossencs aporten idees per als Pressupostos Participatius
Article següentAdrià Alonso continuará 2 temporadas más como técnico del Mi Arquitecto Benicarló