Inici BENICARLÓ Benicarló participa aquest cap de setmana en la fira Expovacaciones de Bilbao

Benicarló participa aquest cap de setmana en la fira Expovacaciones de Bilbao

66

La Regidoria de Turisme aposta per promocionar tota l’oferta de turisme gastronòmic i nàutic així com les Falles i el patrimoni cultural. El País Basc representa, juntament amb Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana, una gran part del mercat turístic de Benicarló

Benicarló participa des d’avui i fins diumenge en la fira de turisme Expovacaciones que se celebra al Bilbao Exhibition Centre. Benicarló estarà present dins de l’estand de la Comunitat Valenciana i sota el paraigua de la marca turística provincial Castellón Mediterráneo, del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló, on presentarà tota l’oferta de turisme gastronòmic, nàutic, de sol i platja, cultural i d’esdeveniments. També es promocionarà la qualitat en destinació i els establiments que compten amb el segell SICTED.

Expovacaciones Bilbao és un punt de trobada de turistes i viatgers en busca de noves destinacions i experiències. L’any 2023 van acudir, en tot el cap de setmana de la fira, prop de 28.700 persones a buscar noves localitzacions i paratges per a visitar. A més, el País Basc és un dels principals mercats nacionals que rep Benicarló, juntament amb Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana o Madrid.