Inici BENICARLÓ Benicarló oferirà una intensa agenda cultural durant l’estiu

Benicarló oferirà una intensa agenda cultural durant l’estiu

191

Visites guiades d’art urbà, tallers infantils, activitats de natura, marxes a peu i cicloturistes i espectacles de carrer són els principals ingredients de la programació estival a Benicarló.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha presentat les activitats que el departament de turisme ha organitzat per a la temporada d’estiu. Les diferents propostes que inclou la programació, ha dit Cardona, « pretenen oferir una visió de Benicarló que integre el seu paisatge, la relació del poble amb la mar i el coneixement de l’entorn agrari que envolta la ciutat».

La regidora ha subratllat que «la programació engloba quatre grans àrees, com són els tallers infantils, les activitats de natura, l’entorn i els oficis mariners i els espectacles de carrer». En conjunt «el programa ofereix una visió de Benicarló que no només disfrutaran els visitants sinó que també descobriran sorpreses per als propis benicarlandos», ha conclòs Cardona.

Entre els tallers infantils, destaquen les diferents activitats que tindran lloc al Museu de la Mar, on es portarà a terme un taller en que els més menuts aprendran el codi morse i la seua importància en la història de les comunicacions marítimes. Altre dels taller descobrirà als xiquets i xiquetes el treball de les remenadores de xarxes, un ofici en perill de desaparició al que es pretén homenatjar incloent-lo en la programació.

Les activitats de natura inclouen una marxa cicloturista que recorrerà 14 km. al llarg del litoral de Benicarló amb visita guiada a llocs emblemàtics del paisatge local. Per als més matinadors s’han programat marxes a peu des de la costa nord a la costa sud amb diferents parades a llocs d’interés on es relataran també contalles i llegendes de Benicarló. Les activitats de natura es complementaran amb visites a les vinyes de vi Carlon i a un celler on es podrà fer un tast de vins de la varietat local. La participació en estes activitats és gratuïta, però caldrà inscripció prèvia a l’oficina de turisme.

En l’apartat d’espectacles destaquen els circenses «White Botton» i «Trenzadas», que tindran lloc a l’escenari urbà de la Plaça dels Mestres del Temple. Totes les activitats es portaran a terme entre el 10 de juliol i l’11 de setembre.

Article anteriorVinaròs: ciutat atractiva per a les “despedides”
Article següentAvanç fotogràfic: concert ‘Locos x los 80’ en Alcossebre