Inici BENICARLÓ Benicarló obrirà les portes al Nadal amb una Fira amb més de...

Benicarló obrirà les portes al Nadal amb una Fira amb més de 50 estands

293

La cita serà el proper 5 de desembre de 10.00 a 20.00 hores a la plaça de la Constitució. Se sortejaran dos patinets elèctrics entre les persones que compren en alguna de les parades.

Benicarló donarà la benvinguda al Nadal este diumenge amb la I Fira de Nadal, una jornada comercial i festiva organitzada per la Regidoria de Comerç i la Unió de Comerços amb l’objectiu de dinamitzar la ciutat i promoure les compres en el comerç local i de proximitat.

Així ho van explicar divendres passat la regidora de Comerç, Clara Cid, i els representants de la Unió de Comerços Adrián Palacio i Sonia Foix, que van destacar la gran quantitat d’establiments que hi participaran i la diversitat d’activitats que s’han organitzat al voltant de la Fira.

La plaça de la Constitució serà l’escenari d’aquesta jornada on, a més de les ofertes dels estands, hi tindran cabuda desfilades de models, degustacions o actuacions musicals. A més, durant tot el dia estarà present el Pare Noel, que recollirà les cartes dels xiquets i xiquetes de Benicarló.

Al final de la jornada es realitzarà un sorteig de dos patinets elèctrics entre totes les persones que hagen comprat en alguna de les parades.