Inici BENICARLÓ Benicarló obri (per fi) demà les seues platges

Benicarló obri (per fi) demà les seues platges

448

S’han habilitat diferents carrils per a l’entrada i la sortida i s’ha marcat amb estaques la línia de 6 metres des de la vora de la mar. L’horari establert serà de 9.00 a 19.00 hores.

Les platges de Benicarló obriran al públic demà dimecres, una vegada s’han implementat totes les mesures per a assegurar-ne un ús amb totes les garanties sanitàries. Així ho ha anunciat la regidora de Turisme, Isabel Cardona, que ha insistit en què «no hem volgut obrir les platges fins poder complir amb totes les exigències de les autoritats sanitàries». Cardona ha assegurat que «hem treballat molt dur en els últims dies per a tindre-ho tot a punt el més prompte possible» i ha fet una crida a la responsabilitat individual «perquè encara estem en pandèmia», ha insistit.

L’horari d’obertura s’ha establert de 9.00 a 19.00 hores i queda totalment prohibit col·locar qualsevol tipus d’element com para-sols o tovalloles abans d’aquesta hora. L’aforament estarà limitat i queden prohibides les reunions de més de 15 persones.

Pel que fa a l’entrada i sortida, s’han habilitat carrils diferents per tal d’evitar el contacte entre els usuaris i serà obligat l’ús de calçat. També és obligat mantindre la distància interpersonal de 2 metres, tant a l’arena com a l’aigua, mentre que pel que fa a la separació dels para-sols, la distància entre els eixos serà de 4 metres.

Els primers 6 metres d’arena des de la vora de la mar estaran delimitats per estaques i queden reservats per a passejar. En canvi, no es podrà jugar en aquesta zona, com tampoc en les zones esportives i infantils, que quedaran tancades.

L’ús de les dutxes i els rentapeus estarà restringit únicament per a la sortida de la platja, i els lavabos i vestidors estaran tancats. Així mateix, s’instal·laran papereres exclusivament per a tirar les mascaretes.

El bany assistit es podrà fer amb cita prèvia a través del telèfon 673 33 80 27.

Totes aquestes normes es recordaran permanentment a través de cartells informatius col·locats de forma visible en l’entrada de les platges i a través d’un sistema de megafonia. També quedaran publicats al web de l’Ajuntament i a les xarxes socials institucionals.

Article anteriorHan començat les visites al Centre Geriàtric Sant Bartomeu de Benicarló
Article següentEnderroc del peatge Vinaròs-Ullecona de l’AP-7