Inici BENICARLÓ Benicarló firma un conveni per a controlar les colònies de gats al...

Benicarló firma un conveni per a controlar les colònies de gats al nucli urbà

264

El document, signat amb l’Associació Pels Gats-Projecte CES Benicarló, té com a objectiu principal el control i la gestió de les colònies de gats dels carrers de la ciutat. L’import del conveni és de 5.000 euros.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha firmat avui un conveni amb la presidenta de l’Associació Pels Gats-Projecte CES Benicarló, Mònica Hoscheid amb l’objectiu de controlar les colònies de gats dels carrers de la ciutat, el seu creixement i evitar la superpoblació, a més d’altres problemes de salubritat o de risc per a la salut.

Segons estipula el conveni, aquest control es realitzarà a través de l’associació, que utilitza la metodologia CER (Captura Esterilització Retorn) per a controlar el creixement de les colònies. Aquest mètode contribueix a reduir les molèsties produïdes per les colònies de gats (baralles, maulits…), a controlar el nombre de gats a les colònies evitant la superpoblació i a reduir els riscos sanitaris, a banda de millorar la qualitat de vida dels gats.

El conveni s’ha gestionat a través de la Regidoria de Medi Ambient. La seua regidora, Filo Agut, ha assegurat que «l’Ajuntament té el compromís d’assolir el màxim nivell de protecció i benestar dels animals, a més d’afavorir una conducta més cívica de la ciutadania en la defensa i protecció dels gats de carrer».

Article anteriorresultats del C.Natació Vinaròs a la 2ª Jornada Lliga de Promeses
Article següentDefunció del polifacètic artista Federico Valls