Inici BENICARLÓ Benicarló exhibeix l’obra de 15 artistes finlandesos contemporanis al Mucbe

Benicarló exhibeix l’obra de 15 artistes finlandesos contemporanis al Mucbe

195

Fins al 29 de març el Mucbe acollirà l’exposició col·lectiva «Finlàndia crea», on es recullen pintures, fotografies i escultures de 15 artistes finlandesos, vuit dones i set homes. Cadascú amb el seu estil propi i tots centrats en la creació contemporània.

Avui s’inaugura al Mucbe una potent exposició que mostra el treball de 15 artistes de la regió de Carèlia del Sud (Finlàndia) anomenada «Finlàndia crea». Els artistes, vuit dones i set homes, pertanyen a diferents generacions i, cadascun amb percepcions i estils propis, presenten obres de tipologia molt diferent, des de fotografia i pintura fins a gravat, escultura i dibuix.

Els artistes (Janette Holmström, Henrik Härkönen, Tuulia Iso-Tryykäri, Arto Kettunen, Emma Lappalainen, Susan Lankinen, Jouko Lempinen, Jyrki Markkanen, Arja Martikainen, Tapio Mömmö, Jussi Nykänen, Jussi Pirttioja, Tiina Rajakallio, Pirjo Tikkinen, Susa Walve) han aportat a través de les seues obres tot tipus d’inquietuds, des dels paisatges urbans fins als personatges mitològics, el dolor o la natura.

L’exposició es podrà visitar fins al proper dia 29 de març de 2020 a les sales de la segona planta del Mucbe.

Article anteriorLa Diputació de Castelló aportarà més de 255.000 € per a carreteres afectades per ‘Glòria’
Article següentL’ajuntament de Benicarló adjudica les parcel·les de l’Hort de la Mar