Inici BENICARLÓ Benicarló es presenta a Fitur amb la nova marca turística: Bló

Benicarló es presenta a Fitur amb la nova marca turística: Bló

759

La presència de Benicarló a Fitur vindrà marcada enguany per la difusió de la nova marca turística que pretén englobar tots els atractius de la ciutat de Benicarló, com són el sector primari, el sector gastronòmic, el sector comercial, els recursos patrimonials, el turisme verd i el turisme nàutic. La nova imatge promocional, dissenyada per Gimeno Gràfic i presentada la setmana passada, ha sigut confeccionada per tal de donar el mateix pes visual a tots els atractius turístics de la ciutat. És per això, que la imatge es concreta en l’acrònim BLó, amb el qual a partir d’un joc de disposició d’aquestes tres lletres,  es fa referència al sol, a la ciutat i a l’horitzó. Tot, banyat en un blau turquesa que evoca la vida mediterrània. 

A més, seguint el Pla Estratègic de Turisme, el qual s’està implementant des del Departament de Turisme del municipi des de 2016, també es projectaran dos nous vídeos turístics: Activa’t al Mediterrani i Rutes Marítimes. Els dos acompanyen a la nova imatge turística de Benicarló i apareixeran d’ací a poc temps a la nova web en què la regidoria de Turisme està treballant, així com també en xarxes socials. Els vídeos completen la principal estratègica de la regidoria de Turisme en aquesta 49a edició de Fitur, que consisteix principalment a mostrar la possibilitat de Benicarló com a ciutat on trobar turisme experiencial els 365 dies de l’any i millorar així la competitivitat de la destinació.

Com que els dies en què es celebra Fitur, del 23 al 27 de gener del 2019, coincideixen amb la Festa de la Carxofa, la Regidoria de Turisme limitarà la seua presència en la fira al dimecres 23 i dijous 24 de gener, dies en què repartiran documentació turística als visitants que ho demanen, principalment sobre la Festa de la Carxofa i Falles. També es mostrarà cartelleria de les festes i el producte gastronòmic estrella, la carxofa. 

Article anteriorVinaròs entra a formar part de l’ONG Tijeras Solidarias
Article següentResultats del C.N. Vinaròs