Inici BENICARLÓ Benicarló en els tràmits finals per a traure a licitació el projecte...

Benicarló en els tràmits finals per a traure a licitació el projecte de la Via Litoral

299

L’Ajuntament ultima els plecs per a traure a licitació.

S’espera que el projecte puga estar enllestit a finals d’aquest any. L’actuació està emmarcada dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

L’Ajuntament de Benicarló es troba ultimant els plecs per tal de traure a licitació el projecte de la Via Litoral, una actuació emmarcada dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme, Román Sánchez, ha ressaltat que «es tracta d’un dels projectes més emblemàtics de l’EDUSI Benicarló-Vinaròs».

El projecte consisteix en un recorregut ecològic de caràcter paisatgístic i cultural amb calçades per al trànsit de vianants i ciclistes, la qual cosa contribuirà a millorar la connectivitat no motoritzada entre els dos municipis.

Román Sánchez ha desvetllat que el projecte està valorat en uns 140.000 euros i ha declarat que «una vegada estiga adjudicat estarà redactat en uns 6 mesos, per la qual cosa esperem tenir-lo acabat a finals d’any». Tant l’alcaldessa com el regidor han apuntat que aquest projecte s’executarà de manera consensuada i coordinada entre l’administració municipal, l’autonòmica i l’estatal.

Article anteriorVinaròs celebrará una jornada de recollida de residus a les platges
Article següentSe construye la primera casa modular en Benicarló