Inici BENICARLÓ Benicarló: detingut el presumpte autor de vandalisme amb una destral

Benicarló: detingut el presumpte autor de vandalisme amb una destral

826

Gràcies a la col·laboració ciutadana, agents de la Policia Local de Benicarló procedeixen a la detenció d’un home com a presumpte autor de delicte de danys continuat en vehicles estacionats en la via pública i confiscació d’una destral, pel que sembla l’instrument utilitzat per a comenter aqueixos danys.

Que sobre les 04.41 hores d’avui, en la central d’aquesta Policia Local es rep una carta del telèfon d’emergències 112 informant que que una persona estava colpejant i trencant vidres de vehicles estacionats en un carrer cèntric de la nostra ciutat, per tal motiu es van mobilitzar immediatament les patrulles operatives de servei comprovant que efectivament s’havien produït fractura de llunes en vehicles estacionats en la via pública, però la persona causant d’aqueixos danys ja no es trobava en aqueix lloc.

 

Per tal motiu, es realitzen esbrinaments i es recapten dades de testimonis els qui indiquen que el presumpte autor portava una destral, descripció de com anava vestit i del lloc per on havia marxat, al mateix temps que es rebia una altra carta del telèfon d’emergències 112 indicant que una persona causava danys en un portal d’un edifici i restes de sang.

Pel que es continua inspeccionat a peu i en vehicle ampliant la zona per on s’havia donat a la fugida aqueixa persona, observant altres vehicles danyats, així com esquitxades de sang i seguint les mateixes localitzen una destral ensangonada en el sòl. A escassos metres d’aqueix lloc, s’observa a un home que coincideix plenament amb la descripció facilitada per testimonis presencials i es comprova que porta les mans cobertes de sang, per la qual cosa se li dóna l’alt, fent cas omís a les indicacions dels Agents i intenta evadir-se, resistint-se de manera activa, però finalment és immobilitzat malgrat el seu comportament violent. Per tot l’esdevingut, es procedeix a la seua detenció, instrucció de les corresponents diligències passant a disposició jucidicial.

Policia Local de Benicarló / Fotos: Juanvi G.

Article anteriorCinc ciberatacs que han fet témer el pitjor durant el 2021
Article següentQue és el metavers, la futura versió d’internet