Inici BENICARLÓ Benicarló crea una Guia amb més de 200 establiments

Benicarló crea una Guia amb més de 200 establiments

308

Son els establiments que ofereixen serveis especials.

S’inclouen botigues d’alimentació en general fins a establiments de material esportiu, ferreteries, perfumeries, bars i cafeteries o farmàcies. L’objectiu és agilitar les compres i evitar esperes a les botigues.

La Regidoria de Comerç ha publicat al web de la xarxa AFIC un llistat de més de 200 establiments comercials i de serveis de Benicarló que, a causa de la Covid19, oferixen serveis especials, ja siguen serveis a domicili, recepció de comandes o preparació d’encàrrecs per a emportar.

En el llistat apareixen tot tipus d’establiments, des de botigues d’alimentació en general (fruiteries i verduleries, carnisseries o peixateries) fins a ferreteries, geladeries, perfumeries, joieries, merceries, botigues de roba, bars i restaurants, establiments de decoració i interiorisme, botigues de mobles, botigues d’electrodomèstics, establiments de fotografia, etc.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha explicat que «aquest servei pretén apropar l’oferta comercial i de serveis al conjunt de la ciutadania i també resulta molt útil per a evitar esperes presencials a les botigues». Clara Cid ha destacat que «a pesar de la difícil situació que està vivint el sector del comerç, estem dedicant tots els esforços per estar al seu costat i posem a la seua disposició totes les ferramentes i mecanismes que tenim al nostre abast per a facilitar-los al màxim la tornada a la normalitat».

Els establiments que no estan al llistat i vulguen aparéixer poden contactar amb el Departament de Comerç al correu electrònic afic@ajuntamentdebenicarlo.org.

Article anteriorL’ajuntament de Vinaròs discomforme per no passar a la fase 2
Article següentVinaròs adequa les platges per a la nova temporada de bany