Inici BENICARLÓ Benicarló celebrarà el Dia del Llibre el 23 d’abril

Benicarló celebrarà el Dia del Llibre el 23 d’abril

298

Les llibreries de la ciutat han organitzat activitats davant dels seus establiments el mateix 23 d’abril. La Biblioteca Manel Garcia Grau entregarà els Premis als Benilectors el dia 25.

La celebració del Dia del Llibre tindrà enguany a Benicarló diverses dates i escenaris, donada la coincidència amb la Setmana Santa i les eleccions generals i autonòmiques. Així, les llibreries de la ciutat centraran els actes en el mateix 23 d’abril i organitzaran una sèrie d’activitats davant del seu establiments, amb descomptes inclosos del 10% en la venda de llibres.

En el cas de la llibreria Raquel Papers, s’organitzaran contacontes, firmes de llibres i tallers infantils des de les 11.30 fins a les 20.00 hores i també hi haurà instal·lat un espai de l’associació «Hay Esperanza Benicarló».

Un dies abans, aquest mateix dissabte 20 d’abril, l’associació AFARE i la Xarxa Educativa Solidària muntaran una carpa amb llibres davant de l’Ajuntament, de 10.00 a 20.00 hores.

Per al 25 d’abril, la Biblioteca Manel Garcia Grau ha programat la presentació del llibre El rebost de la llengua, d’Onada Edicions, a càrrec de Joan-Josep Sancho, coordinador de l’obra, i Àlex Espuny, autor de les fotografies. I a continuació, es farà l’entrega dels Premis als Benilectors, els usuaris amb més préstecs del 2018.

Cal recordar, a més, que ja està en marxa la campanya de promoció de la lectura a través de la qual se sortejarà el llibre guanyador del Premi Internacional d’Àlbum Infantil Il·lustrat 2018 entre els clients dels establiments que participen en la campanya.

I finalment, el lliurament de premis del XXXIV Concurs de Contes Carmen Segura tindrà lloc al Mucbe dijous 2 de maig.

Article anterior(Vinaròs) Processó del Dijous Sant
Article següentBenicarló: processó del Divendres Sant