Inici BENICARLÓ Benicarló augmenta la capacitat d’internet a la Biblioteca Municipal.

Benicarló augmenta la capacitat d’internet a la Biblioteca Municipal.

360

A partir d’ara, els usuaris podran disfrutar d’un ample de banda total cinc vegades superior a l’actual.

A partir d’aquesta setmana, els usuaris de la Biblioteca Manel Garcia Grau podran aprofitar la millora de la connexió a Internet que els Serveis Informàtics de l’Ajuntament han dut a terme en les últimes setmanes per tal d’augmentar la velocitat de navegació. Les millores afecten tants als ordinadors propis de la Biblioteca com als que es connecten a través de la wifi.

Així, s’ha multiplicat per cinc l’ample de banda total disponible, per la qual cosa a partir d’ara hi haurà un ample de banda total de 15.000/5.000 Kbps. Concretament, l’ample de banda disponible per a cada usuari que es connecte a través de la wifi d’ús públic és de 1.500/512 Kbps.

Tot i això, cal tindre present que l’ample de banda és un recurs limitat i que, per tant, no pot suportar una quantitat indiscriminada de connexions simultànies, per la qual cosa és necessari fer-ne un ús responsable.

La regidora de Serveis Informàtics, Marta Escudero, ha reconegut que aquesta millora era una de les principals demandes dels usuaris de la Biblioteca i ha destacat que «amb aquesta actuació es triplicarà el nombre d’usuaris que es podran connectar de manera simultània». Escudero s’ha mostrat convençuda de la «necessitat de facilitar la cerca d’informació de manera ràpida i còmoda» i ha assenyalat que aquest és «un pas més cap a l’objectiu de fomentar l’ús social de les noves tecnologies».

Article anteriorOctubre, mes del pulpo en Peñíscola
Article següentLuz verde para que los presuntos maltratadores de la Perrera de Vinaròs sean juzgados