Inici BENICARLÓ Benicarló assistirà a tres fires nacionals de turisme durant la primavera

Benicarló assistirà a tres fires nacionals de turisme durant la primavera

451

Benicarló assistirà en les pròximes setmanes a tres fires de turisme de nivell nacional, en el marc de les actuacions del Patronat Provincial de Turisme, que permetrà a la ciutat dur a terme accions de promoció turística en fòrums importants per al sector. A banda, també es promocionarà la ciutat en una acció de màrqueting de carrer a València (del 25 al 26 de maig) i en una fira comarcal que es durà a terme a Cocentaina, amb data encara per concretar.

Tant Travel Barcelona (del 20 al 22 d’abril), Expovacaciones Bilbao (del 4 al 6 de maig) com Aratur Saragossa (del 11 al 13 de maig) representen mercats naturals per a Benicarló com a destinació turística, com ho són Catalunya, el País Basc i Aragó, on, a més de captar nous turistes per a la ciutat es fixaran objectius de contacte amb proveïdors i institucions, s’observaran les noves tendències dels mercats i s’analitzaran altres ofertes turístiques.

La regidora de Turisme, Rosana Marzá, ha afirmat que «aquestes fires són multitudinàries i van adreçades al públic final, que és el que ens interessa. Gent que busca informació concreta per planificar-se les vacances». «La planificació és essencial per a arribar al públic final», ha finalitzat la regidora.

La promoció de Benicarló es basarà en els productes de turisme familiar, sol i platja, la carxofa, el turisme gastronòmic, el turisme nàutic, les Falles, les festes i el turisme cultural.

Article anteriorAntinea presenta sus novedades para la ‘Festa del Llibre’
Article següentNova Oferta Laboral