Inici BENICARLÓ Benicarló aprova la modificació de la RLT per a la creació de...

Benicarló aprova la modificació de la RLT per a la creació de 17 nous llocs de treball

34

Els llocs s’adscriuran a àrees com Serveis Socials, Cultura, Policia Local o Obres i Serveis. La cobertura dels llocs es farà d’acord amb els mecanismes que preveu la llei

La Corporació Municipal ha aprovat en sessió extraordinària la modificació de la Relació de Llocs de Treball (RLT) vigent per a la creació de 17 nous llocs de treball.

Es tracta de llocs que cobriran serveis prioritaris i que completaran necessitats per al correcte funcionament de l’Ajuntament.

El regidor de Recursos Humans, Carlos Flos, ha defensat que «es tracta d’una modificació necessària per a adaptar-nos a les noves necessitats de l’Ajuntament» i ha assegurat que «és un document de consens que feia molta falta i que ens permetrà dotar de major estabilitat la situació del personal treballador de l’Ajuntament».

Pel que fa a les àrees que acolliran els nous llocs de treball, a l’Àrea de Serveis Socials es creen 6 llocs de treball (dos treballadors/es socials, un tècnic/a d’integració social, un assessor/a jurídic, un administratiu/va i un/a agent d’igualtat).

En l’àmbit de seguretat, es crea un lloc d’oficial de Policia i dos llocs d’agents de Policia. També es crea el lloc de director/a de la Biblioteca i un de tècnic/a sociocultural i de joventut. Finalment, també s’ha inclòs un lloc de tècnic/a d’administració general, un tècnic/a de Brigada d’Obres, un oficial de cementeri, un/a agent de desenvolupament local i dos llocs d’auxiliar administratiu per al futur Servei d’Atenció a les Persones (SAP).

La cobertura de tots aquests llocs de treball es farà d’acord amb els mecanismes que preveu la llei.

La modificació, que s’ha aprovat amb els vots favorables del PSPV-PSOE, l’abstenció del PP i Ciudadanos i el vot en contra de Compromís, compta amb l’aprovació de la Mesa de Negociació.

Article anteriorEls ajuntaments de Vinaròs i Sant Jordi es coordinen per intensificar la vigilància en l’entorn rural
Article següentPeníscola: Dia del Turista 2022 dins de les Festes Patronals