Inici BENICARLÓ Benicarló amplia i millora el pàrquing gratuït de la plaça dels Telers

Benicarló amplia i millora el pàrquing gratuït de la plaça dels Telers

132

L’aparcament reobri avui després de dos setmanes tancat pels treballs d’adequació. S’han ampliat les places, s’ha habilitat una rampa d’accés i s’ha millorat la seguretat i la senyalització

L’Ajuntament de Benicarló ha finalitzat les tasques de millora i adequació del solar de la plaça dels Telers, un espai que funciona com a pàrquing gratuït i que dona servei al veïnat de la zona dels voltants de l’Auditori.

Els treballs han anat a càrrec de la Brigada d’Obres i Serveis, que s’ha encarregat de netejar el solar, eliminar les restes de ferralla i repintar les places, que s’han ampliat en 30 centímetres cadascuna. A més, s’ha construït una rampa que dona accés a l’aparcament des del carrer i s’ha adequat una zona del solar que fins ara estava inutilitzada per acumulació d’herbes.

El regidor d’Obres i Serveis, Fabián Flos, ha explicat que «amb aquestes actuacions no només hem millorat el pàrquing sinó que també hem invertit en seguretat per als usuaris», en referència a la rampa i a la tanca que accedeixen al solar.

Fabián Flos ha volgut agrair el treball de la Brigada i la iniciativa de la Policia Local de millorar l’aparcament i ha valorat «la paciència del veïnat, que ha estat dos setmanes sense poder aparcar».

Després de les millores, el pàrquing té una capacitat per a 87 vehicles.