Inici BENICARLÓ Benicarló adjudica el contracte de la nova biblioteca municipal

Benicarló adjudica el contracte de la nova biblioteca municipal

615

Benicarló ha adjudicat a l’arquitecte Fernando Arnau Paltor la redacció del projecte d’adequació de la planta baixa i dels jardins de l’antic centre de salut, on s’ubicarà la Biblioteca Manel Garcia Grau. El contracte, adjudicat per un import de 58.382,5 euros, inclou el servei de redacció del projecte d’obres i instal·lacions, així com la direcció de facultativa de l’obra. D’entre els sis estudis d’arquitectura presentats, el que més puntuació ha obtingut ha estat el de l’estudi de Fernando Arnau, tenint en compte el termini d’execució previst (47 dies), les millores proposades i l’oferta econòmica.

Respecte de les millores oferides en l’avantprojecte, destaca l’elaboració d’un plànol o maqueta tàctil de la distribució de la biblioteca per a persones invidents, el disseny de la imatge corporativa de l’equipament i la seua implantació en l’edifici, el disseny de mobiliari d’especials característiques i el disseny dels cartells informatius interiors i exteriors de l’edifici, d’acord amb la normativa d’accessibilitat.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha assenyalat que «aquesta adjudicació suposa un pas més per a fer realitat el projecte de la nova biblioteca» i ha anunciat que «a partir del pressupost de 2019 s’inclouran les partides per a la construcció del nou edifici, que s’executarà en dos fases».

Article anteriorNou retard de Renfe també cap a Barcelona
Article següentNova edició de la Marxa Senderista a Càlig