Inici BENICARLÓ Benicarló activa un protocol de neteja dels contenidors

Benicarló activa un protocol de neteja dels contenidors

262

Es revisen i es reparen diàriament els contenidors amb obertura per pedal per a evitar que s’hagen de tocar amb la mà per a obrir-se. S’ha incrementat la freqüència de neteja dels 1.100 contenidors repartits per tota la ciutat.

La Regidoria de Medi Ambient ha activat un protocol per a mantenir els contenidors de Benicarló en les millors condicions d’higiene i seguretat. D’una banda, s’estan revisant i reparant diàriament els sistemes d’obertura per pedal per tal d’evitar que les persones que vagen a depositar brossa hagen d’obrir el contenidor amb la mà. I d’altra banda, s’ha incrementat la freqüència de neteja i s’han incorporat productes desinfectants. Pel que fa a la neteja, també s’estan desinfectant de forma específica els contenidors que es troben als voltants de les zones més sensibles, com les residències de gent gran i de persones amb discapacitat, les farmàcies, els supermercats, el Centre de Salut, la Policia Local o el Mercat Central.

Tres tipus de servei de desinfecció

Ara mateix, la Regidoria de Medi Ambient, a través de l’empresa concessionària FCC, té en marxa tres tipus de servei de desinfecció per a poder cobrir tot l’àmbit urbà. D’una banda, la neteja i desinfecció per aigualeig (baldeo) per als paviments dels carrers. D’altra banda, la desinfecció específica als llocs més sensibles (residències, farmàcies, supermercats, Centre de Salut, Policia Local o Mercat Central). I finalment, la neteja i desinfecció amb netejadora d’aigua a pressió (hidronetejadora) en paviments de places, voreres, mobiliari urbà i contenidors.

Per a poder dur a terme totes aquestes tasques, s’han hagut de doblar els torns dels equips de neteja.

Cal recordar que Benicarló compta amb 1.100 contenidors repartits per tota la ciutat.

Article anteriorNova campanya de la Generalitat: tota la info en una #AçòPassarà
Article següentMissatge de suport del Molí de l’Oli de Cervera