Inici VINARÒS Balonmano Vinaròs Desastrós cap de setmana, tots els equips del club van...

Balonmano Vinaròs Desastrós cap de setmana, tots els equips del club van perdre

408

Els dos cadets jugaven  contra els líders fora de casa i es previsible que perguessen, el infantil i el juvenil també reben als líders però al jugar de locals esperava algo més , però la gran desil·lusió va ser la del senior al perdre a Vila-real, un rival directe i no donar bona imatge.

Infantil masc  prefer cs nord 5

C. Bm. Vinaròs.   10

C. H. Vila-real.     14

Vinaròs. Amaré, Unai (4), Alberto, Martín (1), Ibai, Yannick (2), Cano (1), Carlos (2), Rubio i Alex.

Gran partit entre els vinarossencs i els vila realencs, on s’ha vist un lluita de galls.
El partit ha començat en els locals molt concentrats en defensa i gràcies a un gran Amaré, s’han posat tres gols amunt. Però una reacció dels visitants han igualat l’encontre. La primera part ha acabat en un petit avantatge per als locals.
Molt diferent ha sigut la segona part, on una sortida fulgurant del Vila.real, han aconseguit posar-se tres gols per davant. Això ha sigut un mur per als locals, on mai han tingut la pausa necessària per a portar l’encontre a un final apretat. I finalment s’ha decidit ha favor dels visitants.
La part positiva, és que polint petits detalls de principi de temporada, es pot lluitar en qualsevol equip. I a pesar de ser el “coco” del campionat, el equip local no ha sigut inferior en cap moment. Això, ens fa de pensar que podem estar en la disputa de la competició. Ànims, força i a la propera “millor “.

Cadet masc prefer nord 6

Fertiberia Sagunto B.       36

C. Bm. Vinaròs.                11

Vinaròs. Oscar, Néstor, José Abel (4), Dani (1), Rubén (2), Pere, Víctor (3) i Carlos (1).

Sense cap dubte el equip que progresa millor cada dia, ja poden anar com vaiguen al marcador els nostres sempre donen la cara. La primera part va ser fruixeta però a la segona el orter Oscar que va parar 5 de 9 penals va animar als companys a jugar i li van plantar cara al loder. Als veterans Nestor,, Pere, Carlos i Víctor, cal afegir a Dani, Rubén i José Abel que poc a ppc van agafar el tranquillo a jugar i no pareix que fa 2 mesos no sabien ni lo que era el handbol. Bravo xavals i a seguir aprenent.

Cadet masc prefer cs nord 4

C. H. Benicarló.     37

C. Bm. Vinaròs.     14

Vinaròs. Pol, Nogales, Sergi (1), Casanova (5), Ayza (1), Marcos (2), Tomás (1) i Raga (4).

El Benicarló líder imbatut que guanya tots els partits de mës de 20, pareix que van asustar als nostres que van tirar la primera part jugant a lo contrari que saben. Els nostres a part de les baixes només tenien un canvi que era porter i va jugar de jugador, però això no vol dir que tinguen que sortir entregats a la pista. La segona part en tot perdut, el equip va jugar més tranquil i va córrer un poquet més, nivellant una mica el partit, però el mal ja estava fet.

Juvenil masc prefer cs nord 3

C. Bm. Vinaròs.    25

Almassora Bm.     31

Vinaròs.  Juanma, Ouali, Steven, Edgar (1), Sergi (3), Quim (3), Ferran (1), Carlos, Iker, Agustí i Christian (16).

Llàstima perquè el primer quart de hora els nostres guanyaven 5 a 1 i pareixia que guanyarien al lider i es posarien els primers. Pero va ser un espejisme, perquè el Almassora va demanar un temps per ordenar les idees a partir de ahí va anar remontant i passant per damunt dels nostres. La segona part el Vinaròs va perdre una vegada més el joc a la pista i els forasters no van patir per guanyar el partit còmodament.

És una llàstima perquè hi ha equip per molt més, a lo millor el día que se ho agafaran en ganes i tinguin mës ganes de entrenar i menys de catxondeo els cambie la cara als partits i tornen a ser un equip. Tot depend de ells.

Senior masc 1 auton. Nosd 3

C. H. Vila-real B.     25

C. Bm. Vinaròs.       21

Vinaròs. Marc, Nahuel, Cristian (1), Martín (3), Gabri (3), Taty, Max (3), Jesús, Delhom (1), Tomi (3), Manu (1) i Rubén (6).

Després de veure el partit del dissabte no sabem per on començar. El fácil sería centrarmos en el árbit, val que per cada equip tenia un criteri que per moments ens va treure del partit, Que va descalificar a Max de manera injusta, que mos tenia ganes de quan ell jugaba i bla i bla i bla….

Però siguem realistes, tot va anar en contra nostra des dels primers minuts quan en una empanada mental els de la Plana ens van fer un parcial de 7-3, i quan vam començar a jugar a el que sabem vam igualar a 9 i a la fi arribar al descans marcant a l’últim segon i perden només de 1 gol. Al descans es va parlar i se tenien les idees clares de com contrarestar la duresa dels locals en defensa i com parar al llançador local que a la 1 part ens va fer el que va voler.

Reprenem la 2 part i regalem el partit. Perdem 200 baloms en atac, dissem que entren a  llançar de on volien els contraris i el mës ruin, perdem la intensitat al partit i quan mos donem conte perdíem de 6.

Del perdut hi ha que veure lo positiu, ens pensàvem que guanyariem la lliga de calle i veem que estem ahí però que hi ha molta igualtat i tenim que ser més humildes i jugar al 100 per 100 el que resta de lliga.