Inici BENICARLÓ Balanç positiu de la Cofradia de Sant Antoni de la festa 2019

Balanç positiu de la Cofradia de Sant Antoni de la festa 2019

453

LA CONFRARIA APOSTA PEL SANT ANTONI EN CAP DE SETMANA

La Confraria de Sant Antoni ha fet un balanç positiu de la Festa 2019. Tal i com ressalta el seu president, Juanjo Marzá: “la participació dels benicarlandos i visitants en els diferents actes que hem organitzat, tan divendres 18 de gener com dissabte 19 de gener, ha sigut massiva: la foguerà, les cavalcades i també la missa i la benedicció van tindre una gran acollida”.
Marzá ha volgut aprofitar per donar les gràcies als carro i cavallistes per la seua participació i als mitjans de comunicació, la brigada d’obres i serveis de l’Ajuntament de Benicarló, aixi com a tots els cossos de seguretat.
El president de la confraria ha manifestat que “el recolzament de la gent ens anima a continuar treballant en la Festa 2020 i a seguir potenciant la Festa de Sant Antoni de Benicarló en cap de setmana”.
Experiència positiva
Per la seua banda, el president de la Coordinadora de Penyes,  Eloy Cerdà Gellida, també ha valorat que la festa de Sant Antoni s’haja traslladat al cap de setmana i ha qualificat de molt positiu que la coordinadora s’haja fet càrrec de l’envelat i l’orquestra, “ja que va ser un èxit i la gent ho passar molt bé”
Article anteriorFesta presentació de les escoles esportives
Article següentCàlig posa en valor el seu potencial turístic a Fitur